Masterclass zakelijk Engels

Ben jij een senior professional, werkzaam in een internationale omgeving? Communiceer je regelmatig in de Engelse taal met klanten of zakenpartners of geef je leiding aan een internationaal team? Schrijf je dan nu in voor de Masterclass Zakelijk Engels van onze partner British Council.

Deze masterclass is voor iedere senior professional die zijn of haar zakelijke kennis en vaardigheden van de Engelse taal wil opfrissen.

Tijdens deze één uur durende workshop ligt de focus op het verbeteren van je taalvaardigheden bij het voeren van onderhandelingen. Welke taaltips helpen jou je Engelse gesprekspartner te beïnvloeden? Hoe interpreteer je die soms ‘typisch Engelse’ beeldspraak? And last but not least: wat zijn de meest gemaakte fouten van Nederlandse professionals en wat kun je hiervan leren?

Zet jezelf op voorsprong en maak van je Engels jouw Unique Selling Point.  

BRITISH COUNCIL

British Council is een internationale organisatie die educatieve mogelijkheden en culturele relaties bevordert tussen mensen uit het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld. Daarbij focust de organisatie zich op het promoten van de Engelse taal binnen bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen.

Met 80 jaar ervaring in het geven van Engels onderwijs en assessments, neemt de British Council jaarlijks 3 miljoen examens af en traint meer dan 300.000 mensen in 100 landen wereldwijd.

British Council heeft, in samenwerking met Euromonitor International, een onderzoek uitgevoerd naar de Engelse taalvaardigheid op de werkvloer en de impact op de bedrijfsresultaten. Tijdens een korte presentatie zullen de nieuwste inzichten worden gedeeld.

PROGRAMMA

16.30 uur            Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers

17.00 uur            Masterclass en presentatie

18.15 uur            Naborrel en netwerken

INSCHRIJVEN

Deelname aan de masterclass is gratis, maar meld je wel even aan via de paarse knop 'inschrijven'. 

 

Masterclass zakelijk Engels British Council

Informatie

13-06-2017
16.30 uur - 20.00 uur
Gratis
Bel 088 - 230 10 00

Inschrijven