Avans+

Avans+

http://www.avansplus.nl

Avans+ helpt mensen het beste uit zichzelf te halen. Avans+ is toonaangevend in meetbare performanceverbetering van professionals en organisaties, door middel van ontwikkeltrajecten gekenmerkt door persoonlijke benadering en praktisch direct toepasbare kennisverwerving.
Leidse onderwijsinstellingen

Leidse onderwijsinstellingen

http://www.loi.nl

Kwaliteitsopleidingen op elk niveau, klassikaal én thuisstudie en fiscaal aantrekkelijk.
Van der Hilst

Van der Hilst

http://www.hilst.nl

Van der Hilst maakt jou en je organisatie communicatiever. Dat doen we vol trots al meer dan veertig jaar! Ben je op zoek naar een communicatieopleiding of een training? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Liever een adviseur, sparringpartner of coach? Dat kan ook.
Nivoo Opleidingen

Nivoo Opleidingen

http://www.nivoo.nl

NIVOO is een opleidingsinstituut dat zich met name richt op de vakgebieden Handhaving, Verkeer en Veiligheid. We hebben op elk van deze vakgebieden jarenlange ervaring!
BOB

BOB

http://www.bob.nl

BOB Opleiding, Training en Advies is al ruim 65 jaar hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw. BOB is compleet in zijn aanbod met ruim 200 opleidingen, praktijkbijeenkomsten, trainingen sociale vaardigheden, assessments en coaching. Wij zijn deskundig in aanpak met docenten en trainers die rechtstreeks uit de praktijk komen.
Nibe SVV

Nibe SVV

http://www.nibesvv.nl

NIBE-SVV koppelt uw nieuwsgierigheid aan onze kennis. We zijn uw bron voor opleidingen, contacten en specialistisch advies. Een onmisbare schakel om op de hoogte te blijven van elke ontwikkeling in de financiële sector. En om deze toe te passen in uw dagelijks werk.
Wateropleidingen

Wateropleidingen

http://www.wateropleidingen.nl

Wateropleidingen verzamelt nieuwe kennis in de praktijk zodat de kennis binnen waterorganisaties actualiseert en verbetert. Deskundige docenten uit de watersector zorgen ervoor dat jij praktijkgerichte en actuele kennis opdoet. Behaal een optimaal leerresultaat en krijg nieuwe inzichten die je meteen toepast in je werk. Ook stemmen we in-company trainingen en complete maatwerkprogramma’s af op de wensen van onze klanten. Samen tillen we het kennisniveau in onze sector naar een hoger peil.