Aristo, uw persoonlijke partner in werken, leren en ontmoeten

Aristo Accommodaties werd in 1983 opgericht door de familie Der Kinderen in Eindhoven. Wat destijds begon met 14 vergaderzalen in het centrum van Eindhoven is inmiddels uitgegroeid tot drie volledig toegeruste accommodaties in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.

In 2013 is het bedrijf een nieuwe koers ingeslagen. ‘De tijden van langlopende trainingen en grootschalige congressen met een lezingenprogramma liggen alweer ver achter ons. Tegenwoordig is het voorbereidende werk al gedaan via een e-learning omgeving en wordt een congresprogramma interactief ingevuld. Wij beschouwen de invloed van de voortschrijdende technologie zeker niet als vijand, maar zien daarin nieuwe kansen voor ons bedrijf om voor de toekomst die specialist te blijven’. Aan het woord is Monique der Kinderen, dochter van de oprichter van Aristo en sinds 3 jaar aan het roer van het bedrijf.

De visie van Aristo is dat ook al heb je beeld en geluid en is men overal online, er nog zoveel situaties zijn waarin het belangrijk is om elkaar in de ogen te kunnen kijken. De tools om te werken en met elkaar te communiceren veranderen, maar onze behoefte om elkaar te ontmoeten en sociaal bezig te zijn, blijft. 'Het is aan ons om continu na te denken over hoe wij dat voor onze gasten optimaal kunnen faciliteren. Voorheen was ons businessmodel gebaseerd op het verhuren van ruimtes. Voor de toekomst willen wij voor onze klanten graag dé persoonlijke partner zijn voor werken, leren en ontmoeten.'

Innovatief zijn, zonder concessies te doen aan onze betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Dat is waar wij als familiebedrijf voor staan en daar zijn we met zijn allen trots op', aldus Monique. 'Duurzaamheid en kwaliteit blijven de voornaamste pijlers, zowel in onze dienstverlening als in onze klantrelaties. Een uitgangspunt dat past bij een hechte familierelatie en een gezonde basis vormt om op verder te bouwen'.

  • Familiebedrijf
  • 30 jaar actief
  • Gouden Green Key