Gemakkelijk en betaalbaar parkeren

Aristo Amsterdam

Navigatieadres: Tempelhofstraat 2 in Amsterdam
Aristo Amsterdam beschikt over een eigen parkeergarage (met elektrisch laadpunt) en parkeerdek met 190 plaatsen. Bij het inrijden van de garage wordt uw kenteken geregistreerd. Na uw bezoek kunt u, door uw kenteken in te voeren bij de betaalautomaat in de lobby, contactloos of met pin betalen. 

Tarieven:

1 tot 6 uur: € 1,40 per uur
6 tot 10 uur: € 11,00
10 tot 24 uur: € 14,00

Prijzen zijn geldig tot 1 september 2017

Een parkeeralternatief is P+R Sloterdijk achter het NS-station. Bekijk de actuele openingstijden en tarieven.

Aristo Utrecht

Het parkeerterrein van Aristo Utrecht heeft 80 gratis parkeerplaatsen, waaronder een parkeerplaats met elektrisch laadpunt. In de directe omgeving kunt u ook (gratis) parkeren. Let op! Hier gelden de reguliere verkeerregels. Voorkom een boete, parkeer uw auto in een parkeervak!

Aristo Eindhoven

Navigatieadres: Ten Hagestraat 6 in Eindhoven
Aristo Eindhoven en 'De Vierde' maken onderdeel uit van winkelcentrum Heuvel dat beschikt over parkeergarage De Heuvel met 1.100 parkeerplaatsen (inclusief elektrische laadpunten). Wanneer u langer dan 2,5 uur parkeert, is het voordelig om uw uitrijkaart bij de receptie te betalen. 

Gereduceerde tarieven:

Parkeerkaart dagdeel (4,5 uur): € 7,25
Parkeerkaart dag (24 uur): € 10,85
Prijzen zijn geldig tot 1 september 2017

Een parkeeralternatief is het BBA-terrein (Raiffeisenstraat), terrein Tramstraat of parkeergarage De Lage Landen. Bekijk de actuele openingstijden en tarieven.