Bereikbaarheid

Nieuws: Aristo Amsterdam ondergaat een metamorfose en is daarom tot 3 september gesloten. Alvast een reservering plaatsen in onze splinternieuwe meetinglocatie? Dat kan. Afdeling reserveringen staat graag voor je klaar via 088-230 10 00.  Meer info over de verbouwing lees je hier.

Parkeren

Navigatieadres: Tempelhofstraat 2 in Amsterdam
Aristo Amsterdam ligt vrijwel direct aan de afslag van de ringweg A10. Je kunt gemakkelijk en betaalbaar parkeren in onze parkeergarage (met elektrisch laadpunt). Bij het inrijden van de garage registreren we jouw kenteken. Voer na je bezoek jouw kenteken in bij de betaalautomaat in de lobby en betaal contactloos of met pin.

Openingstijden parkeergarage

De openingstijd van  de parkeergarage Aristo Amsterdam is gelijk aan de openingstijd van de accommodatie. Check bij aankomst de actuele openingstijden bij de receptie.

Tarieven

KORT PARKEREN (tot 5 uur):
Starttarief: € 2,40
Elk volgende uur: € 1,40 p/u
LANG PARKEREN
5 tot 10 uur: € 11,00
10 tot 24 uur: € 14,00
Een parkeeralternatief is P+R Sloterdijk achter het NS-station.
Bekijk de actuele openingstijden en tarieven.

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Reis met het openbaar vervoer naar station Amsterdam Sloterdijk. Aristo Amsterdam bevindt zich naast het station. Verlaat het station bij uitgang Changiweg en je ziet Aristo Amsterdam rechts van je. Komt jouw trein op spoor 9 aan? Ga dan na het verlaten van het station rechts de fiets- en loopbrug op. Aan het einde van de brug zie je Aristo Amsterdam rechts van je.

Plan jouw reis


Plan mijn reis

Impressie en inspiratie, dat is waar het bij dit foodbook om draait.

Omdat elke bijeenkomst, presentatie
of congres anders is.

Bekijk Foodbook