Walking lunch Amsterdam

1 km GO  2 km GO 4 km GO

De nieuwe manier van werken, leren en ontmoeten is ook gezonder lunchen. Dit betekent heerlijk wandelen in de omgeving van Aristo Accommodaties in Amsterdam.

Het fijne van wandelen is dat je geïnspireerd raakt door de omgeving en dit geeft je tijd om zaken eens te overdenken, waardoor dit verfijnder in je hersenen wordt opgenomen. Aristo Daily Fresh staat dus ook voor verse én gezonde manieren van nadenken en wellicht netwerken tijdens deze leuke ArisToGo wandeling.

Route (30 min)

  • 1. Start bij Aristo Amsterdam aan de kant van de Teleportboulevard met je rug naar de ingang van het gebouw (foto 1).

  • 2. Sla rechtsaf, en loop dus weg van het spoor (foto 2).

  • 3. Ga direct na het gebouw van Aristo rechtsaf (Zaventemweg) en loop de trap af.

  • 4. Steek de Tempelhofstraat rechtdoor over.

  • 6. Loop 500 meter rechtdoor. Je loopt langs de HMC mbo vakschool en langs het ROC van Amsterdam. Vervolgens steek je de Kingsfordweg rechtdoor over en neem je de tunnel onder de Einsteinweg door. Vervolgens steek je ook nog de Velserweg rechtdoor over (foto 3).

  • 8. Als je nu naar rechts kijkt zie je Volkstuinvereniging Sloterdijkmeer.

  • 10. Sla direct daarna op de grote T-splitsing rechtsaf richting de Changiweg.

  • 11, Loop ongeveer 350 meter rechtdoor op de Changiweg. Onderweg neem je weer een tunnel onder de Einsteinweg door (foto 6).

  • 12. Aan je linkerhand zie je eerst het grote gebouw van de Belastingdienst Amsterdam, en vervolgens het hoofdkantoor van o.a. KPN en Telfort (foto 7).

  • 14. Sla vervolgens op de Teleportboulevard rechtsaf.

Foto's

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8

Bezienswaardigheden onderweg

Petrus Kerk
De Petruskerk is een oude kerk in de resten van het dorp Sloterdijk. De kerk is oorspronkelijk gebouwd in 1450, maar na een verwoesting opnieuw weer opgebouwd in 1578. In dit kleine kerkje vinden veel bruiloften plaats.

Volkstuinvereniging Sloterdijkermeer
Sloterdijkmeer is een volkstuinvereniging. De leden van de vereniging houden van tuinieren en van de natuur. Door het Volkstuinpark kun je lekker wandelen, en regelmatig worden er activiteiten of speciale wandelingen georganiseerd.

Belastingdienst Amsterdam
De Belastingdienst Amsterdam is gevestigd in het markante ‘Boekhuis’. Dit gebouw is ontworpen als een opengeslagen boek, maar ook is in het hoge gebouw de vorm van een open portemonnee te zien. Om die reden wordt het gebouw ook vaak ‘De Knip’ genoemd. Op het dak zie je een groot Wiel. Dit is een kunstwerk van Jeroen Henneman.

Train Lodge
De Train Lodge is een hostel waar je in originele compartimenten van een trein slaapt. De compartimenten van dit hostel reden tot een paar jaar geleden nog in de nachttrein Zürich – Rome.

Station Sloterdijk
Station Sloterdijk is een groot treinstation ten noordwesten van Amsterdam. Het is een belangrijk overstapstation.

Calorieverbruik berekenen

man   vrouw
Wandelen
30 minuten

Laat je ons weten of deze wandeling je geïnspireerd heeft? #ArisToGo via @Aristomeetings

Het ArisToGo team wenst je een gezonde en fantastische wandeling toe!

Impressie en inspiratie, dat is waar het bij dit foodbook om draait.

Omdat elke bijeenkomst, presentatie
of congres anders is.

Bekijk Foodbook