Bereikbaarheid

Nieuws: De gemeente Eindhoven bouwt aan een groen, gezond en goed bereikbaar stadshart. Een onderdeel van dit plan is de herinrichting van de Vestdijk.  Kom je naar Aristo? Volg dan de Google Maps navigatie om te parkeren in parkeergarage Heuvel.

Openingstijden flexwerken

Kom je de maanden juli en augustus flexwerken? Check dan onze actuele openingstijden via 088 – 230 10 00.

Parkeren

Navigatieadres: Ten Hagestraat 6 in Eindhoven
Aristo Eindhoven ligt in het centrum van Eindhoven. Je kunt gemakkelijk en betaalbaar parkeren in Parkeergarage Heuvel. Na jouw bezoek kun je bij de receptie een uitrijkaart kopen. In de parkeergarage volg je uitgang Vestdijk / Congrescentrum. Ga naar de begane grond in het winkelcentrum en neem uitgang Vestdijkpassage. Aan het einde van de passage bevindt zich Aristo.

Tarieven
Aristo Eindhoven maakt onderdeel uit van het winkelcentrum Heuvel dat beschikt over parkeergarage Heuvel met 1.100 plaatsen (inclusief elektrische laadpunten). Wanneer je langer dan 2,5 uur parkeert, is het voordelig om jouw uitrijkaart bij de receptie van Aristo te betalen:

  • Parkeerkaart dagdeel (4,5 uur) € 7,25
  • Parkeerkaart dag (24 uur) € 10,85

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Reis met het openbaar vervoer naar station Eindhoven. Aristo Eindhoven ligt op loopafstand. Verlaat het station aan de stadszijde en steek de straat over. Loop 100 meter rechtdoor en ga dan naar rechts (Vestdijk) en direct naar links. Na 200 meter zie je Aristo rechts van je.

Plan jouw reis


Plan mijn reis

Impressie en inspiratie, dat is waar het bij dit foodbook om draait.

Omdat elke bijeenkomst, presentatie
of congres anders is.

Bekijk Foodbook