Food

De catering voor de lunch en het diner komt uit eigen keuken van Aristo Utrecht en varieert dagelijks. Onze koks werken zoveel mogelijk met verse ingrediënten en halen hun inspiratie uit de seizoenen.

Lunch

Maak jouw meeting compleet met een lekkere lunch. Iedere dag serveren onze koks in onze restaurants een uitgebreid lunchbuffet. Een heerlijke soep, diverse (biologische) broodsoorten, hartig en zoet beleg, rauwkost en diverse salades, warme gerechten en snacks, sappen, (karne)melk en fruit. Als flexwerker geniet je in ons Grand café van diverse smakelijke gerechten van onze kleine kaart.

Diner

Voor, tijdens of na jouw vergadering serveren wij een heerlijke en gezonde warme maaltijd in onze restaurants. Van een smakelijke dagschotel tot een uitgebreid driegangendiner met een goed glas wijn. Voor groepen (vanaf 25 personen) bereiden onze koks diverse buffetten. Wil je ideeën opdoen voor de lekkerste gerechten? Lees dan meer in het Foodbook.

Borrel

Het borrelarrangement is ideaal als afsluiter van een bijeenkomst of vergadering. Gezellig nog even napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Of gewoon omdat je iets te vieren hebt.

Foodbook

Om de cateringmogelijkheden voor jouw bijeenkomst, presentatie of congres te bekijken, download je het Foodbook. Een inspiratiebron vol met lekkere gerechten, waarbij versheid, kwaliteit en service voorop staan. Wil je liever een ander gerecht of tussendoortje aan jouw gasten laten serveren? Geen probleem. Neem contact op met ons via 088 – 230 10 00. We bespreken jouw wensen en ideeën voor een succesvolle bijeenkomst.

Download het foodbook

Impressie en inspiratie, dat is waar het bij dit foodbook om draait.

Omdat elke bijeenkomst, presentatie
of congres anders is.

Bekijk Foodbook