Het nieuwe ontmoeten is snel, gemakkelijk en lekker

Aristo Accommodaties

Werken, leren en ontmoeten zijn onderdelen van ons dagelijks bestaan. Heb jij dat ook, dat alles in rap tempo moet worden afgewerkt omdat we teveel zaken op ons bordje hebben?

Lees verder

Digitaal examineren: een casestudy van British Council en Aristo

Aristo Accommodaties

Toen British Council in 2014 een digitaliseringsslag wilde maken in het afnemen van de wereldwijd befaamde Cambridge-examens, liep de in Amsterdam gevestigde organisatie tegen een aantal problemen aan. In Aristo vond British Council een geschikte partner.

Lees verder

3 congrestips: welke zaalopstelling kies je voor je event?

Aristo Accommodaties

Congresboekers kiezen vaak uit gewoonte voor een theateropstelling. Maar als er veel interactie is of deelnemers elkaar niet kennen, kun je beter kiezen voor een cabaret-, lagerhuis- of in the box-opstelling. Waar moet je op letten bij de keuze van een zaalopstelling?

Lees verder

Nieuw aangezicht voor Aristo Eindhoven

Aristo Accommodaties

Aristo Eindhoven opent letterlijk haar nieuwe deuren. De entree van het gebouw aan de Vestdijk is namelijk volledig gerestyled en heeft een open en ruimtelijk karakter gekregen. Dat alles om de locatie beter te laten aansluiten bij datgene waar Aristo voor staat.

Lees verder

Top 5 Aristo Food Facts

Aristo Accommodaties

Wist je dat onze koks tijdens de lunch ter plekke de heerlijkste gerechten bereiden? En dat we een ook daarnaast ook een mooie broodjeslunch kunnen serveren? Regelmatig ontvangt onze reserveringsafdeling vragen over onze cateringmogelijkheden.

Lees verder

Aanmelden nieuwsbrief

Met de maandelijkse Aristo nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, acties en interessante aanbiedingen.