Het nieuwe ontmoeten is snel, gemakkelijk en lekker

Aristo Accommodaties

Werken, leren en ontmoeten zijn onderdelen van ons dagelijks bestaan. Heb jij dat ook, dat alles in rap tempo moet worden afgewerkt omdat we teveel zaken op ons bordje hebben? Een training hier, een meeting daar en een overvolle agenda die het eigenlijk niet meer toelaat om nog lol, plezier te hebben en tevens nieuwe inzichten te verzamelen en mensen te ontmoeten. Dan is het tijd voor het nieuwe ontmoeten!

Wij zien bij Aristo een trend ontstaan dat bedrijven graag ergens anders vergaderen, maar ook dat er behoefte aan meer beweging en ontspanning op de werkvloer is. Een walking lunch (ArisTo Go) komt steeds vaker voor en zelfs met wandelingen van 15-30 minuten rond een vergader- of bedrijfslocatie. Het leuke van wandelen en overleggen is, dat de inspiratie ook wordt opgewekt door dingen die je buiten ziet. Naast het gezonde feit dat je calorieën verbrand, is het ook nog dat de inspiratiezin op volle toeren meedraait. Een win-win situatie zou je kunnen zeggen.

Toch is werken, leren en ontmoeten altijd iets wat altijd zal bestaan in verschillende vormen. Denk bijvoorbeeld eens aan staand lunchen en na elk (klein) gerechtje van tafel wisselen om nieuwe mensen te ontmoeten of specifieke overlegmomenten te creëren. Door dit concept zien wij dat onze gasten vaak korter nodig hebben om te vergaderen en dat dit niet leidt tot saaie lange sessies. Vorige week vroeg de directie van een groot bedrijf om eens van meeting room te wisselen met een ander bedrijf of instelling. De reden? Inspiratie en de behoefte aan vernieuwing.

Zo zijn ook netwerkmeetings vaak veel gepraat en weinig kennis. Oftewel saai! Om dit te doorbereken is het juist leuk om een workshop te volgen, peers te ontmoeten en tevens nog lekker eten en iets opsteken. Dat is allemaal mogelijk via Aristo Connect, waarvoor je van harte bent uitgenodigd! Geen hoogdravig gedoe, maar kennis delen met je peers en het ontmoeten van leuke mensen. Dat is inspiratie, waar ook jij wel aan toe bent.

Dus kom gerust langs en ik ga graag het gesprek met je aan om te kijken hoe wij jullie inspiratieboog nieuw leven in kunnen blazen.

Geschreven door Aristo Accommodaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden nieuwsbrief

Met de maandelijkse Aristo nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, acties en interessante aanbiedingen.