Drie keer goud!

Publicatiedatum: 13-02-2018

Tijdens het jaarlijkse Green Key Event, dat donderdag 8 februari plaatsvond in het Grand hotel Krasnapolsky in Amsterdam, hebben alle Aristo locaties de Green Key van het hoogst haalbare niveau, namelijk goud ontvangen.

Green key is hét internationale keurmerk voor kwaliteit en duurzaam ondernemen in de hospitality branche. Organisaties met dit keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat daarbij wordt ingeleverd op comfort en kwaliteit. Bedrijf gaan net dat stapje verder dan de reguliere wet- en regelgeving vereist.

“Kwaliteit en duurzaamheid belangrijke pijlers in onze bedrijfsvoering. Niet omdat het ‘in’ is om dat te roepen, maar omdat beide aspecten al jaren onderdeel vormen van onze bedrijfscultuur. Ik ben enorm trots dat we dit jaar voor het achtste jaar op een rij een gouden Green Key onderscheiding hebben ontvangen”, Monique der Kinderen, directeur van Aristo Accommodaties.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Met de maandelijkse Aristo nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, acties en interessante aanbiedingen.