Handige tips voor de opstart van uw opleidingen seizoen.

Publicatiedatum: 09-08-2016

Wist u dat onze koks tijdens de lunch live de heerlijkste gerechten bereiden? Dat we lesmateriaal gratis opslaan en een gratis ontbijtje voor de docent verzorgen? Regelmatig ontvangt onze reserveringsafdeling vragen over onze mogelijkheden. Daarom hebben we de top 10 Aristo Facts voor u op een rij gezet.

1. Snel online een prijs opvragen
Wist je dat je via de online bookingstool direct en vrijblijvend een prijsopgave krijgt? En dat je daarna direct een optie of reservering kunt plaatsen? Dat maakt het boeken wel heel eenvoudig!

2. Zeven dagen per week open
Al onze locaties zijn 7 dagen per week geopend. Ook in het weekend en ’s avonds ben je van harte welkom.

3. Binnenkijken zonder te komen
Ben jij nog nooit bij Aristo geweest en benieuwd naar de sfeer en de mogelijkheden? Maak een virtuele tour door de locatie in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.

4. ‘All Day All In’
Met een arrangement kunnen je deelnemers de hele dag terecht in de koffie lounges voor koffie, thee, cappuccino, koffie verkeerd, gekoeld fruit water of frisdrank. Onbeperkt en gratis verkrijgbaar.

5. Trainingsextra’s
Gratis opslag cursusmaterialen, een docentenontbijt, een eigen kluis of een handige toolkit met schrijfwaren. Dit zijn de extra, gratis services van Aristo.

6. Elke dag live cooking
Een wrap met pittig gehakt, couscous met kip, saté… elke dag maakt onze kok live iets lekkers klaar. Heb je een arrangement met lunchbuffet gereserveerd voor je bijeenkomst? Dan is live cooking inbegrepen. Eet smakelijk!

7. Gratis flexwerken
Wist je dat je geen zaal hoeft te reserveren om te kunnen flexwerken op onze locaties? Wees welkom en loop gerust eens binnen.

8. Inspirerende netwerksessies
Op zoek naar dat ene inzicht, een handige tool of vaardigheden waarmee je verder komt in je vakgebied? Laat je inspireren tijdens de gratis netwerksessies van Aristo Connect. Bekijk de eventkalender.

9. Elektrisch oplaadpunt
Elektrisch rijden heeft de toekomst en daarom hebben al onze locaties een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

10. Foodbook met groot assortiment
Onze catering komt uit eigen keuken. Daarom maken wij in een handomdraai een lekker seizoens- of streekgerecht of een smakelijk tussendoortje, volgens een dagelijks wisselende cyclus. Bekijk het foodbook voor smakelijke suggesties.

Aanmelden nieuwsbrief

Met de maandelijkse Aristo nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, acties en interessante aanbiedingen.