Complete renovatie Aristo Amsterdam

Publicatiedatum: 19-07-2018

Tussen 16 juli en 3 september wordt Aristo Amsterdam compleet gerenoveerd tot een volledig nieuw meeting center met horecaconcept.

Het meeting center, direct naast NS Station Sloterdijk, krijgt niet alleen een hele nieuwe inrichting en uitstraling, maar gaat ook nieuwe diensten aanbieden. Naast het gebruikelijke verhuur van o.a. vergader-, training-, computer- en conferentiezalen kan je nu ook terecht om te flexwerken, te scrummen of voor individuele afspraken. De Aristo Kitchen is open voor iedereen voor een kopje koffie en heerlijke gerechten.

Aristo wordt een compleet meeting center voor alle soorten meetings. Aristo faciliteert alles wat je nodig hebt om  gasten op een hele plezierige manier weer een dagje wijzer te maken. Dat is eigenlijk de kern van wat er bij Aristo gebeurt. Aristo faciliteert, onze cliënten en gasten zorgen voor de inhoud.

Ook voorbijgangers en werknemers uit de zakenwijk Teleport zijn van harte welkom. De Aristo kitchen biedt naast dagverse horeca een ‘work & play ruimte’, want na werk, kan je bij Aristo Amsterdam ook terecht voor ludieke ontspanningsmogelijkheden.

Afdeling reserveringen is bereikbaar voor vragen en reserveringen. Wil je een uitgebreide rondleiding in het spiksplinternieuwe Aristo Amsterdam? Bel of mail ons gerust, we helpen je graag! 

Aanmelden nieuwsbrief

Met de maandelijkse Aristo nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, acties en interessante aanbiedingen.