Werkzaamheden: check onze bereikbaarheid

Publicatiedatum: 02-02-2018

Een prettige reis naar Aristo is een voorwaarde voor een goede start van je meeting. Op files, omleidingen en treinvertragingen hebben we helaas geen invloed. Wel kunnen we er met elkaar voor zorgen dat jouw deelnemers voorbereid op pad gaan. Dat doen we door het aanbieden van de juiste informatie over de bereikbaarheid van onze locaties. Heb je binnenkort een bijeenkomst gepland in Amsterdam, Utrecht of Eindhoven? Check dan onze actuele reisinfo en deel deze met je deelnemers!

Aristo Eindhoven: Nieuwe verkeerssituatie op de Vestdijk
De gemeente Eindhoven past de verkeerssituatie op de Vestdijk deze zomer aan. Dat betekent dat de weg waar Aristo aan ligt niet langer een doorgaande route is voor autoverkeer. Voor automobilisten uit zuidelijke richting blijft Q-park Heuvel echter wel bereikbaar. Eveneens blijft het mogelijk om vanuit de parkeergarage Eindhoven weer te verlaten via noordelijke en oostelijke richting. Meer info

Benieuwd welke invloed dit heeft op de reis van jouw deelnemers? Wij vertellen je er graag meer over. Neem contact op via 088-230 10 00.

Aanmelden nieuwsbrief

Met de maandelijkse Aristo nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, acties en interessante aanbiedingen.