Over Aristo

Aristo, jouw persoonlijke partner in werken, leren en ontmoeten

Aristo Accommodaties werd in 1983 opgericht door de familie Der Kinderen in Eindhoven. Wat destijds begon met 14 vergaderzalen in het centrum van Eindhoven is inmiddels uitgegroeid tot drie volledig toegeruste accommodaties in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.

Innovatief zijn, zonder concessies te doen aan onze betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Dat is waar wij als familiebedrijf voor staan en daar zijn we met heel het team trots op. Duurzaamheid en kwaliteit blijven de voornaamste pijlers, zowel in onze dienstverlening als in onze klantrelaties. Een uitgangspunt dat past bij een hechte familierelatie en een gezonde basis vormt om op verder te bouwen.

De visie van Aristo is dat ook al heb je beeld en geluid en is men overal online, er nog zoveel situaties zijn waarin het belangrijk is om elkaar in de ogen te kunnen kijken. De tools om te werken en met elkaar te communiceren veranderen, maar onze behoefte om elkaar te ontmoeten en sociaal bezig te zijn, blijft. Het is aan ons om continu na te denken over hoe wij dat voor onze gasten optimaal kunnen faciliteren. Voorheen was ons businessmodel gebaseerd op het verhuren van ruimtes. Voor de toekomst willen wij voor onze klanten graag dé persoonlijke partner zijn voor werken, leren en ontmoeten.

Monique der Kinderen – dochter van de oprichter van Aristo
Sinds 2012 aan het roer van het bedrijf

Impressie en inspiratie, dat is waar het bij dit foodbook om draait.

Omdat elke bijeenkomst, presentatie
of congres anders is.

Bekijk Foodbook