Vergaderruimte Utrecht

Uitstekende bereikbaarheid en parkeermogelijkheden
Op zoek naar een makkelijk bereikbare vergaderruimte in Utrecht? Bij Aristo Utrecht hebben we centraal gelegen en goed bereikbare vergaderruimtes. Aristo Utrecht is door de ligging aan knooppunt Lunetten zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Je kunt om het gebouw gratis parkeren en er is ook een elektrisch oplaadpunt.

Diverse vergaderruimtes
Onze vergaderruimte in Utrecht bevat 37 zalen en lounges waar je terecht kunt voor alles van presentaties tot conferenties. De vergaderzalen zijn standaard voorzien van een beamer, projectiescherm, flip-over en een whiteboard. En uiteraard gratis Wi-Fi. Bekijk alle faciliteiten.

Een hapje eten of een volledig arrangement
Met de compleet verzorgde arrangementen zijn je gasten de hele dag goed verzorgd, zodat zij zich kunnen concentreren op de inhoud van de vergadering. Wil je ideeën opdoen voor de catering? Lees dan meer over tussendoortjes, lunch, diner en borrel in het Foodbook.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend een prijsopgave op of bel naar 088 – 230 10 00. Wij staan je graag te woord om jouw vergadering tot in de puntjes te regelen.

Reserveer een ruimte

Impressie en inspiratie, dat is waar het bij dit foodbook om draait.

Omdat elke bijeenkomst, presentatie
of congres anders is.

Bekijk Foodbook