Vergaderlocatie Amsterdam

Aristo Amsterdam is de ideale vergaderlocatie in Amsterdam. Aristo is ervaren op het gebied van moderne vergaderlocaties in Amsterdam die passen bij jouw wensen. Compleet gefaciliteerd en ingericht in een opstelling die bij jouw vergadering past.

Vergaderlocatie Amsterdam, parkeren en bereikbaarheid
Een vergaderlocatie in Amsterdam met goede bereikbaarheid en mogelijkheid om te parkeren? Aristo Amsterdam ligt nabij de ringweg A10, is voorzien van een eigen parkeergarage en naast NS station Sloterdijk.

De gastvrijheid van Aristo geeft onze vergaderzaal iets extra’s
Wanneer je een vergaderruimte huurt bij Aristo Amsterdam ben je verzekerd van een professioneel meetingcenter: gastvrije ontvangst en duidelijke bewegwijzering naar de vergaderruimte. Je kunt bij Aristo een vergaderzaal huren voor kleine groepen, maar ook een conferentiezaal voor 200 personen is een optie, uiteraard in een opstelling naar jouw wens. Bekijk de zaalcapaciteit voor meer informatie.

Een hapje eten of een volledig arrangement
Met de compleet verzorgde arrangementen zijn je gasten de hele dag goed verzorgd, zodat zij zich kunnen concentreren op de inhoud van de vergadering. Wil je ideeën opdoen voor de catering? Lees dan meer over tussendoortjes, lunch, diner en borrel in het Foodbook.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Ben je benieuwd naar mogelijkheden voor onze vergaderlocatie in Amsterdam? Vraag vrijblijvend een prijsopgave op of bel naar 088 – 230 10 00. Wij staan je graag te woord om jouw vergadering tot in de puntjes te regelen.

Reserveer een ruimte

Impressie en inspiratie, dat is waar het bij dit foodbook om draait.

Omdat elke bijeenkomst, presentatie
of congres anders is.

Bekijk Foodbook